Žralok v citrónu
Kategorie: | Masité Rybí |
Náročnost: | standardní |
Typ jídla: | Oběd Večeře |
kcal370
18%
tuky21
32%
cukry13
5%
proteiny32
40%
Budete potřebovat pro:
žraločího masa - ostroun (nebo jiné maso,kvalitní treska) |
500 g
|
vrchovatá lžíce solamylu |
|
Bílek |
1 ks
|
mletý koriandr |
|
mletá kurkuma (kari koření) |
|
Sůl |
|
Olej |
|
mražených fazolových lusků (čerstvých spařených) |
200 g
|
Cibule |
100 g
|
šťáva ze dvou citrónů (limetek) |
|
másla |
30 g
|
petrželová nať nebo nať koriandru |
|
Postup přípravy receptu:
Žralok v citrónu
Rybí maso nakrájejte na stejnoměrné kostky či nudličky. Osolte ho a promíchejte s kořením, škrobovou moučkou a vaječným bílkem. V pánvi rozpalte olej a na něm pak opékejte zprudka za stálého prohazování a míchání kousky naloženého masa. Když se téměř opeče, přidejte na půlkolečka krájenou cibuli a vzápětí pokrájené fazolové lusky. Nakonec vše zalijte šťávou z citrónů a zjemněte máslem. Na talíři pak posypte nasekanými bylinkami. Podávejte s rýží, bramborami nebo chlebem.Vytisknout recept |
Podobné recepty
-
Vepřové CHOW MEIN
autor: diastyl -
Párky v pivním
autor: admin -
Rybí filet na cuketách
autor: redakce -
Husí drůbky
autor: redakce -
Zajíc na černo
autor: redakce -
Zelené tagliatelle s
autor: j.rojikova -
Těstovinový salát s
autor: j.rojikova -
Hovězí s rýží
autor: diastyl -
Bearnský zeleninový
autor: j.rojikova -
Krůtí rolka se
autor: redakce -
Obalované kapří filety
autor: Neo -
Kuskus s masovými
autor: redakce -
Grilované špízy s
autor: redakce -
Rybí nákyp
autor: redakce -
Drůbeží polévka s
autor: diastyl