Ryba po mlynářsku
Kategorie: | Masité Rybí |
Počet porcí: | 4 |
Náročnost: | standardní |
Doba přípravy: | 30min |
Typ jídla: | Oběd Večeře |
kcal400
20%
tuky16
24%
cukry16
6%
proteiny46
56%
Budete potřebovat pro:
menší ryby, vykuchané |
4 ks
|
mořský jazyk, mořský ďas... | |
hladká mouka |
4 lžíce
|
sůl, pepř |
|
přepuštěné máslo |
60 g
|
Citronová šťáva |
2 lžíce
|
směs nasekaných bylinek |
|
tymián, oregano, kerblík, petržel... | |
Postup přípravy receptu:
Ryba po mlynářsku
Ryby osušíme papírovou utěrkou, obalíme v mouce, osolíme, opepříme. Na pánvi rozpustíme polovinu másla a ryby postupně smažíme z každé strany asi 4 minuty. Do pánve přidáme zbytek másla a necháme ho zhnědnout. Ryby pokapeme citronovou šťávou a posypeme nasekanými bylinkami. Podáváme s bramborami pokapanými zhnědlým máslem.Vytisknout recept |
Podobné recepty
-
Pohanka s kuřecím masem
autor: redakce -
Zvěřinová paštika
autor: redakce -
Pečená treska s ořechy
autor: diastyl -
Sardinková pomazánka s
autor: redakce -
Kuřecí soté se
autor: j.rojikova -
Křupavé smažené
autor: redakce -
Pečený kapr
autor: diastyl -
Olihně na grilu
autor: redakce -
Knedlíčky dim sum
autor: diastyl -
Pikantní játra
autor: diastyl -
Bouillabaisse
autor: j.rojikova -
Maracujová jehla
autor: j.rojikova -
Kuřecí biftečky
autor: diastyl -
Rybí kari
autor: diastyl -
Ledvinky po starorusku
autor: redakce