Polévka z hlávkového zelí
Kategorie: | Ostatní Polévky |
Počet porcí: | 4 |
Náročnost: | standardní |
Typ jídla: | Oběd Večeře |
kcal200
10%
tuky6
9%
cukry32
13%
proteiny26
33%
Budete potřebovat pro:
zeleninového vývaru |
1 litr
|
400 g bílého hlávkového zelí |
400 g
|
pórku |
200 g
|
Mrkve |
100 g
|
Cibule |
100 g
|
oleje |
20 g
|
brambor |
500 g
|
sůl, bazalka, kmín |
|
Postup přípravy receptu:
Polévka z hlávkového zelí
Zeleninu očistíme a nadrobno nakrájíme. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme zeleninu, podusíme a zalijeme vývarem. Po chvíli přidáme oloupané, na kostičky pokrájené brambory, osolíme a vaříme doměkka. Ochutíme bazalkou a kmínem, popřípadě dosolíme.Vytisknout recept |
Podobné recepty
-
Batátová polévka
autor: j.rojikova -
Polévka hráškový
autor: redakce -
Čajový punč
autor: diastyl -
Ostrá kyselá polévka s
autor: diastyl -
Panýr - domácí sýr
autor: j.rojikova -
Slepičí polévka s
autor: diastyl -
Zeleninová polévka s
autor: Scimon -
Miso polévka
autor: diastyl -
Lučinová pomazánka s
autor: redakce -
Punč z krvavých
autor: diastyl -
Kopřivová polévka
autor: redakce -
Petrželová salsa s
autor: diastyl -
Bramborové kari s
autor: diastyl -
Panzanella
autor: j.rojikova -
Zapečené lilky s
autor: redakce