Nudlový salát s kachnou
Kategorie: | Saláty S masem Masité Drůběží |
Počet porcí: | 4 |
Náročnost: | standardní |
Doba přípravy: | 25min |
Typ jídla: | Oběd Večeře |
Typ kuchyně: | čínská |
kcal170
9%
tuky18
27%
cukry41
16%
proteiny3
4%
Budete potřebovat pro:
kachních prsíček |
200 g
|
oleje |
2 lžíce
|
mletého koriandru |
1 lžička
|
Mrkve |
2 ks
|
cukrového hrášku |
100 g
|
čínských vaječných nudlí |
250 g
|
jarní cibulky |
4 ks
|
rýžového octa |
1 lžíce
|
sojové omáčky |
1 lžíce
|
sezamového oleje |
1 lžíce
|
sůl a pepř |
|
sezamu |
1 lžíce
|
lístků koriandru |
2 lžíce
|
Postup přípravy receptu:
Nudlový salát s kachnou
Kachní maso nakrájíme na tenké nudličky, zakápeneme jednou lžící oleje, posypeme mletým koriandrem, promícháme a necháme marinovat. Pak rozehřejeme druhou lžící oleje na pánvi a maso důkladně osmahneme, až změkne (asi 4 minuty). Nudle uvaříme dle návodu. Mrkev nakrájíme na tenké nudličky a spolu s cukrovým hráškem ji necháme asi 3 minuty podusit v páře. Nudle slijeme a spolu s podušenou zeleninou, na kousky nakrájenou jarní cibulkou a masem dáme do velké mísy. Zalijeme zálivkou z rýžového octa, sójové omáčky a sezamového oleje, posypeme semínky sezamu a koriandrovou natí. Důkladně promícháme a můžeme podávat.Vytisknout recept |
Podobné recepty
-
Holandský hutspot s
autor: admin -
Plnění hlemýždi po
autor: Scimon -
Krůtí prsa v jogurtové
autor: redakce -
Fenyklový salát
autor: redakce -
Hovězí na červeném
autor: j.rojikova -
Pangasius s čerstvým
autor: redakce -
Špagety s krůtím masem
autor: redakce -
Fazolkový salát se
autor: diastyl -
Telecí na švestkách
autor: redakce -
Zvěřinová paštika
autor: redakce -
Kuře s houbami a sýrem
autor: diastyl -
Zapečené filé se
autor: diastyl -
Fenykl po řecku
autor: redakce -
Salát Monte Cristo
autor: j.rojikova -
Rukolový salát s
autor: redakce