Losos s rozmarýnem a citrónem
Kategorie: | Masité Rybí |
Počet porcí: | 4 |
Náročnost: | standardní |
Doba přípravy: | 30min |
Typ jídla: | Oběd Večeře |
Typ kuchyně: | česká |
kcal336
17%
tuky16
24%
cukry4
2%
proteiny30
37%
Budete potřebovat pro:
čerstvý losos bez kůže |
600 g
|
Citrón |
1 ks
|
olivový olej |
1 lžíce
|
větvičky čerstvého rozmarýnu |
4 ks
|
Sůl |
|
Postup přípravy receptu:
Losos s rozmarýnem a citrónem
Lososa osolíme a položíme na větší kus alobalu. Zakapeme ho olivovým oleje a poklademe na něj kolečka citronu a snítky rozmarýnu. Nakonec jej do alobalu celého zabalíme a dáme péct do trouby na 200° C asi 15 - 20 minut. Vytisknout recept |Podobné recepty
-
Kuře s paprikami a
autor: redakce -
Pečené kuře s chutí a
autor: admin -
Husí drůbky
autor: redakce -
Pečená bažantí
autor: redakce -
Špagety s krůtím masem
autor: redakce -
Kuře TERIYAKI
autor: diastyl -
Maďárská pečínka
autor: diastyl -
Guláš z trouby
autor: redakce -
Pečená treska s ořechy
autor: diastyl -
Galatina z kuřete, jako
autor: diastyl -
Dokonale pečené
autor: redakce -
Masové kuličky s
autor: admin -
Kachna na pomerančích
autor: j.rojikova -
Pstruh v solné krustě
autor: redakce -
Kuře na víně
autor: redakce