Fazolový salát s tuňákem
Kategorie: | Saláty Luštěninové Zeleninové |
Počet porcí: | 2 |
Náročnost: | nízká |
Doba přípravy: | 20min |
Typ jídla: | Oběd Večeře |
kcal370
19%
tuky15
23%
cukry32
13%
proteiny32
40%
Budete potřebovat pro:
tuňák ve vlastní šťávě |
200 g
|
sterilované fazole |
300 g
|
salátová okurka |
|
půlka | |
Rajče |
2 ks
|
černé olivy |
10 ks
|
červená cibule |
1 ks
|
malá, nebo půlka větší | |
nízkotučný tavený sýr |
30 g
|
octová zálivka |
2 lžíce
|
Postup přípravy receptu:
Fazolový salát s tuňákem
Zeleninu nakrájíme na kousky, olivy a tuňáka necháme okapat. Všechny složky v misce dobře smíchejte. Podávejte s celozrnnou bagetou a zapíjejte grapefruitovým džusem. Vytisknout recept |Podobné recepty
-
Zelný salát s červenou
autor: diastyl -
Salát z tofu
autor: Scimon -
Mrkvový salát s křenem
autor: diastyl -
Zapékaná cuketa s
autor: j.rojikova -
Fenykl po řecku
autor: redakce -
Bramborový salát se
autor: diastyl -
Ocet s provensálskými
autor: diastyl -
Bramborový salát s
autor: redakce -
Květák s pikantní
autor: redakce -
Letní salát s jogurtem
autor: diastyl -
Dušený fenykl s cherry
autor: redakce -
Salát z artyčoků
autor: redakce -
Mangový krém
autor: diastyl -
Jarní špenátový
autor: diastyl -
Kuřecí salát s
autor: redakce