Fazolková smaženice
Kategorie: | Přílohy Luštěniny Saláty Zeleninové |
Počet porcí: | 4 |
Náročnost: | nízká |
Doba přípravy: | 30min |
Typ jídla: | Oběd Večeře |
kcal325
16%
tuky13
20%
cukry30
12%
proteiny22
28%
Budete potřebovat pro:
Fazolové lusky |
350 g
|
Žampiony |
200 g
|
Vejce |
3 ks
|
olej na smažení |
|
sůl, pepř |
|
Kmín |
|
Postup přípravy receptu:
Fazolková smaženice
Fazolové lusky a pokrájené žampiony dáme restovat na rozehřátou pánev s olejem, přidáme kmín a bylinky. Pokud je potřeba, podlijeme trochou vody. Jakmile jsou lusky a žampiony měkké, přilijeme do pánve rozšlehané vejce. Za stálého míchání smažíme, dokud nejsou vajíčka hotová.
Fazolovou smaženici můžeme jíst samotnou s brambory nebo pečivem, nebo ji použít jako přílohu ke grilovaným masům a steakům.
Podobné recepty
-
Mrkvový salát s křenem
autor: diastyl -
Fenyklový salát
autor: redakce -
Ovocný salát z TOFU
autor: diastyl -
Brokolice s parmezánem
autor: redakce -
Čočkový salát
autor: redakce -
Majoránkové brambory
autor: diastyl -
Smaženice s
autor: Scimon -
Kedlubnový salát s
autor: redakce -
Cizrna s rajčaty
autor: katchaba -
Smažené lupínky z
autor: redakce -
Paprikový salát s
autor: redakce -
Salát Monte Cristo
autor: j.rojikova -
Gratinované brambory s
autor: redakce -
Šafránové rizoto
autor: j.rojikova -
Těstovinový salát s
autor: j.rojikova