Černý kořen vařený s máslem
Kategorie: | Bezmasé |
Náročnost: | nízká |
Doba přípravy: | 20min |
Typ jídla: | Oběd Večeře |
Typ kuchyně: | česká |
Typ diety: | bezlepková |
kcal310
16%
tuky22
33%
cukry27
11%
proteiny3
4%
Budete potřebovat pro:
černý kořen |
400 g
|
Máslo |
50 g
|
jemně mletá mořská sůl |
|
Postup přípravy receptu:
Černý kořen vařený s máslem
Oloupaný černý kořen uvaříme ve slané vodě a servírujeme ho pokapaný máslem jako chřest.
Vytisknout recept |
Podobné recepty
-
Lívanečky se sýrem
autor: redakce -
Lilkový dort
autor: diastyl -
Lečo v závinu
autor: diastyl -
Palačinky z celozrnné
autor: diastyl -
Pikantní květák
autor: diastyl -
Cuketa v pánvi wok
autor: diastyl -
Špenátová omeleta s
autor: Scimon -
Chilli con Tofu
autor: diastyl -
Rajčatový koláč
autor: j.rojikova -
Ratatouille
autor: j.rojikova -
Zapečená brokolice s
autor: redakce -
Cizrna s rajčaty
autor: j.rojikova -
Slané sýrové
autor: j.rojikova -
Sicilská caponata
autor: redakce -
Brokolice se sýrovou
autor: redakce